Monday, September 28, 2009

[ goYang ]


"erkkk kekasih gelap??ahahhaha;)"

-nizam baharin-


Salam Sejahtera...
Apa khabar kalian semua? Diharap sihat selalu. Bagaimana dengan Hari Raya anda? Adakah hari raya kali ini memberikan impak kepada diri anda? Aku ada impak yang tersendiri pada raya kali ini.

Pada raya kali ini aku menyambut dengan penuh kesyukuran keran kebahagiaan yang datang tanpa berhenti dalam hidup aku. Di pagi raya tahun ini juga, aku telefon kekasih gelap semata-mata hendak meminta maaf kepada dia. Sebelum ini waktu berkasih-kasihan dulu tidak pernah aku buat benda seperti ini. Alasannya mudah sahaja, aku dan ex amat ego masa itu.

Apa itu kekasih gelap? Hahahaha...aku pun kurang pasti dari mana datang istilah itu. Tapi apa yang pasti perkataan kekasih gelap itu aku pinjam dari lagu kumpulan Ungu yang bertajuk kekasih gelapku. Semuanya berlaku secara spontan.

Tapi apa yang pasti, kehadiran kekasih gelap telah membuat segala perkara menjadi lebih mudah bagi aku. Dengar suara dia mampu buat aku rasa tenang. Dapat sms sudah boleh hilang rindu untuk sehari.

"Kumencintaimu lebih dari apapun
Meskipun tiada satu orang pun yang tau
Kumencintaimu sedalam-dalam hatiku
Meskipun engkau hanya kekasih gelapku"
-Ungu-



motif:
hahaha...sedang ingin bercinta

p/s;nota penting:
*miezi di edinburgh...aku di...?hahaha
**beraya bersama sanak saudara di rumah agam memang best.
***cik mieza, naper tak jemput aku ke umah?
****cik rauzah, sungguh cantik di hari raya.
*****cik husna, kenapa tak bawa suami beraya di rumah aku?
******wanie sudah nak kahwin...aku tengah tunggu kad nie!
*******azlan pun sudah nak kahwin...kata nk bg kad jemputan tapi tk der pun!
********maaf entry tak der kena-mengena dengan peristiwa raya.
*********best nyer raya bersama man, linda, puteri, rauzah, yuslinda, zaida, hanis, elly dan munirah.
**********hati aku betul goyang dengan kekasih gelap.serius.jujur.


Terima kasih sudi membaca
Semoga jumpa lagi
Jaga diri anda
Adiosa

29 comments:

nizam baharin said...

errkk asal nama aku ada? ahahhaha :D

zetty said...

kekasih gelap???...
hehehe...
teruskan usaha...curi hati dye...
jgn separuh jln....hnya org lemah jerr akan wat mcm tue...
ingt...selagi dye belom berkahwin..
peluang sentiasa ada...
cari laa peluang tue...
rebut laa peluang tue...
jgn sia2kan yerr...
aja aja fighting!!!...
hehehe...
org tunggu perkembangan seterusnya....

Sofi said...

kekasih gelap? .... hiks.. good luck hehehe

tengku_fir21 said...

nizam baharin-->
hahaha...ko luper ker aku telah masukkan komen ko last entry...
penghormatan tue
hahaha

tengku_fir21 said...

zetty-->
hahaha
semangat betul
aja aja fighting

tengku_fir21 said...

sofi-->
thank q...

cahayachenta said...

aku pun ada kekasih gelap ni... tapi berlagak mcam kawan sudah la...

sI tEDI said...

alah.. kalau dah senyum memanjang bila dapat SMS.. itu buka kekasih gelap lagi..
sudah terang lagi bersuluh!

aZizoLlaoshii said...

bnde ape yg goyang?? hmmm

░♥si lampu neon♥░ said...

ko tgh bercinta ke? huhu

una210 said...

kekasih gelap,??
adakah kau nak cakap kau lebih cerah dr kekasih kau?..ahahha

tengku_fir21 said...

cahayachenta-->
owwhh...apa perasaan ader kekasih gelap...???
berbezakn...?

tengku_fir21 said...

si tedi-->
hahahaha...
yer kerr..???

tengku_fir21 said...

si lampu neon-->
huhuhu...
sedang ingin bercinta....
nak join..??

tengku_fir21 said...

azizollaoshii-->
hurrmm....
hahahaha...

tengku_fir21 said...

una210-->
huhuhuhu...
dia lebih cerah dari aku...

~~~...MenCari PeLAngi...~~~ said...

weh~~~
scara rsminya raya taun ni aku xp umah sapa pn~~
bla cuti dh hbs bru aku trsedar yg aku xjmpa kwn2 lgsung time rya ni~~
unblievable~!!!!
mgkin sbb aku tdk pnya mood~~~huhuhu~~~

n@m@n said...

hehehe

aku masa gila-gila remaja dulu nyanyi dan men'sumbang'kan lagu ni

http://naman0807.blogspot.com/2009/06/my-dark-lover.html

Mohd said...

Assalamu'alaikum :) .Salam Aidilfitri :) .Salam Kenal Berblog :) .

tengku_fir21 said...
This comment has been removed by the author.
tengku_fir21 said...

mencari pelangi-->
sedih nyer rayer...
patut ler kwn baek hg mengecilkan hati dia

niEna hailani said...

heheee...
moga berjaya dalam chinta k....

mesti kamu sekarang banyak tersenyum kan??

tengku_fir21 said...

n2m@n-->
ouwhh
mase "gila-glia" remaja tue...nyayi kt fiza ehh..??

tengku_fir21 said...

mohd-->
w'salam...
salam perkenalaan...

tengku_fir21 said...

niena hailani-->
hahaha
senyum sorg2 mcm org giler..
agak2 kamu dia senyum tak pada aku..??

LavENDer Wind said...

kekasih gelap? kenapa tak terangkan saja?, biar jelas bukan ... : )

Mr.Homosapiensz said...

just nak inform

HS Creative Blog dah di bubarkan..dan semua posting di pindah ke blog utama...tq coz support HS creative

http://homosapiensz-creative.blogspot.com/

tengku_fir21 said...

lavender wind-->
hahaha...ader beberapa faktor yang membuatkan ia tidak boleh menjadi jelas

tengku_fir21 said...

mr homosapiensZ-->
ok2..roger n out