Wednesday, December 16, 2009

...Express...

Salam sejahtera kepada kawan-kawan semua. Hari ini sudah 15 haribulan Disember 2009 ini bermakna kita sudah semakin hampir dengan tahun baru.

Kali ini aku akan berkongsi sesuatu yang ringkas sahaja kerana waktu yang semakin suntuk (padahal aku mempunyai waktu yang banyak terluang).

Apa yang ekspress? Entry kali ini bersifat express dan pendek ceritanya serta "rojak".

1. Selamat Pengantin Baru
Ini untuk tatapan kawan-kawan yang mengenali pasangan raja sehari ini. Pasangan ini baru saja melangsungkan perkahwinan mereka dengan meriah dan warna-warni.

aeman dan wanie
ehsan: gossip Planets
wartawan lokasi: Puteri Bomb

farizal dan zubaidah
ehsan: gossip Planets
wartawan lokasi : Nelly
2. Dear Adie, Mell & Nursya
Ini antara mereka yang berjaya mendapat peningkatan CPGA pada semester lepas. Tahniah aku ucapkan. Akhirnya segala penat lelah study sampai lewat malam berhasil. Teruskan berusaha.

3. Dear Gjoul
Tabahkan hati anda menempuh hari esok. Aku faham apa yang ko rasa. Namun itu tidak bermakna semuanya terhenti. Mungkin in 1 permulaan untuk ko terus Berlari Mengejar Bintang
Mungkin kita perlu dengar semula lagu "pejam matamu"

4. Dear NB
Sorry NB, aku sebut-sebut nama kamu disini. Aku sebenarnya tertarik dengan respons yang telah diberikan kepada entry NB lastweek. Terdapat beberapa pembaca yang bercerita tentang teori "the best man win".
NB, aku tidak rasa teori itu boleh digunapakai dalam permasalahan kamu. Ini kerana "mereka" bukanlah 1 objek yang perlu kamu menangi dan dibangga-banggakan seolah kamu memenangi 1 pertandingan.
NB, aku harap kamu tidak marah aku kerana mengulas hidup kamu disini.

*kalau marah, aku minta maaf.

5. Dear Cik Epal
Cik Epal, sorry menulis tentang kamu disini. Aku terpanggil untuk berkata kepada Cik Epal lupakan sahaja apa orang cakap pasal kamu. Janji kita tidak hilang intergriti kita.
Teruskan menulis blog Cik Epal.

6. Update diri
Aku minta maaf sebab tidak akan melawat blog kawan-kawan semua pada minggu hdapan kerana aku akan pergi training.
Doakan aku dapat peluang kerja yang lebih seronok.

p/s;nota penting:
* cik tedi nak pergi bercuti...?bestnyerrr
**faiz nak ronda-ronda 1 semenanjung...jelesnyer
***jaga diri anda
****selamat menyambul maal hijrah 1431
*****harap man pulang dengan selamat
******lagu yang berkumandang di blog telah tamat kontraknya


48 comments:

Sofi said...

akhirnye... ada gak update hehehe

iyllienaz said...

training apa??smoga dapat keja yg lagi seronok..=)

merahitujambu said...

oit..kate isngkat..tp cm menjela2..ahaha..ok.semoga dpt keje yg bst??best cmne tu??kurang phm..good luck

n@m@n said...

express sampai eja pegantin..hehe

shafarshahril said...

slmt bertraining!

NUke_Rude said...

a ah la. express.

aku baca pun laju je.. huhu

AdiE said...

thanx dude..
semoge berjaye dlm training anda...
n mendpt kerje yg bagus n anda idam2kn...

AdiE said...

oh ye, express sgt kn bg komen smpai lupe nak thank u..
thanx cos ade gak tulis psl result adie kat ur entry...

tengku_fir21 said...

sofi-->
haahha...itu ler sofi ada gak update...

tengku_fir21 said...

iyllienaz-->
trainnig audit org sibuk2 nk cuti krismas dgn new year dia sibuk nak hantar gue ge training

tengku_fir21 said...

merahitujambu-->
haha
itu ler terpanjang pulak
wakakaka...

tengku_fir21 said...

n@m@n-->
hahahaa..cikgu saya dh buat pembetulan

tu ler expresss gilerr..

tengku_fir21 said...

shafarshahril-->
terima kasih
tu lerr
di saat-saat begini kena ge training

tengku_fir21 said...

nuke_rude-->
hahaha kan dah cakap...express amik mase tak sampai 8 minit pun...

tengku_fir21 said...

adie-->
1.AMIN....
2.Ader sebut kerr..??/
hahahahaa..thank jerr...

Bintang Hati said...

wah..
lame tul hani tnggu blog nih..
bila la nk menupdate..
ok gud luck..
t8 care..

cik EPAL said...

suka tengok pengantin :)

Tunjuk Bintang said...

walaupon express tapi sume amanat n ucapan tahniah kepada pengantin dapat diucapkan, pesanan kepada kawan juga dapat dilaksanakan. begitu ikhlas bila membaca n3 kali ni. ikhlas tapi jauh...

i'm shin... i'm inesen said...

awat nama shin xde?? ngee~

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

uish.. p training plak ke??
selamat ber-training okeh..

tengku_fir21 said...

bintang hati-->
huhu..maaf buat anda tertunggu
terima kasih..
anda jugak jaga diri

tengku_fir21 said...

cik epal-->
hahaha..
dah sampai seru kerr...?

tengku_fir21 said...

i'm shin...inesen-->
huhuhu
tk der kot..
terlupa ler pulak
huhuu

tengku_fir21 said...

oshinz on da block-->
yer...dekat-dekat krimas nak suruh ge training...
huh...

hans said...

fuh,lama juga ekau menyepi...
ekau bila nak kahwin?
tu member ekau dah kahwin atas tu
haha

♥z@z@♥ said...

tengku kiter nie bz nau yek..nak ke sana lah situ lah..buat inilah itulah..apepun terus berlari mengejar bintang yek..

tapi sesekali toleh la ke bumi yg dipijak & jgn lupe utk berbahagia selagi hayat masih ada...

tengku_fir21 said...

hans-->
hahaa
calon blom jumper
kalau di malaysia semua orang sibuk mencari "nur amina".jadi aku pun nak cari gk.blh mcm tue
wakakaka

tengku_fir21 said...

zaza-->
yer..
memang akan terus berlari mengejar bintang....
masih mencari bahagia lerr...

aZizoL said...

hmm..try my best

niEna hailani said...

good luck ye....

e. indah said...

suka tgk gambar org kawen ...
waktu sdiri entah bila...huuu~~

cik EPAL said...

nak sampai seru apanya....calon pon takde..wakakaka :D

tengku_fir21 said...

azizol-->
huhuhu let's try our best

tengku_fir21 said...

niena hailani-->
terima kasih...
utk kamu jugak good luck & all the best ya!!!

tengku_fir21 said...

e.indah-->
akan datang just wait...
("_)

tengku_fir21 said...

cik epal-->
hahaha
calon ader tapi belum undi masuk lage
wakaka...

rAy jR...@...Aliff said...

aku merindui bintang2 kau..mana dia mghilang??wakakka

Afzainizam said...

http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam Maal Hijrah…. Hijrahkanlah Diri Ini ….
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Rimbun dan redup kasihMu
Kau tempat ku berpayung
Di manakah lagi dapat ku rebahkan
Rasa gundah ini

Nun Kau teguh di sana
Pengasih dan penyayang
Pun ku masih terleka
Meneguk ihsanMu
Walau ku sedari

Oh... nyamannya
Bila diperlukan rinduMu
Mengimbaulah sentosa

Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini

selamat naik pelamin raja sehari tu salam pengantin baru... moga kekal bahagia kekal selamanya...

syaf said...

wah rojak ape ni....hehe banayk gak story
ok....ko traning lah baik2 yer

rAy jR...@...Aliff said...

oittt..byk sgt gmbr kawen weii...dh2, aku nk tgk gmbr kawen ko lak..hahaa

nizam baharin said...

aku malas pk dah..anyway thnks for ur advice fir..:) wah byk kalo kau promote aku kat blog kau..bila la nak bls jasa baik hang ni kan? :DD

tengku_fir21 said...

ray Jr @ alif-->
hahahaa bintang-bintang aku di curi org weihh...

tengku_fir21 said...

afzainizam-->
salam maal hijrah

tengku_fir21 said...

syaf-->
rojak
nanas campur pisang
wakakaka...

baik boss nanti gue training elok-elok..

tengku_fir21 said...

ray Jr @ aliff-->
mahu tgk gambar aku kawen..???
apa..???
jeng..jeng..jeng...
hahaha
tgu ler ko...

tengku_fir21 said...

nizam baharin-->
hahaha...
ko simpan dulu...
nanti ko kena balas bila sampai waktu nyerr
wakakakaa....
wink..wink..
*sengal...kite kwn lorr...no hal lah..

日月神教-任我行 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛