Friday, December 4, 2009

ILHAM atau LUAHAN...?




Memang Benar Ku Mencintaimu



Sejak ku melihat wajahmu itu
Semenjak ku mendengar suaramu itu
Aku rasakan adanya sesuatu
Apakah itu
Jelaskan padaku

Tiba-tiba aku jatuh hati
Dengan mu
Entah bila terjadi
Aku pun tak sedari

Namun ku tak menduga
Kau sudah berpunya
Aku harus bicara jua
Kerna tak ingin terseksa

Tiba-tiba aku jatuh cinta
Pada mu
Entah bila terjadi
Aku pun tak sedari

Memang benar ku mencintaimu
Hingga begitu
Ku berikan hati ini
Hanya untuk kamu

Memang benar ku mencintaimu
Hingga begitu
Kan ku menunggumu
Hingga akhir waktuku






p/s;nota penting:
*tolonglah berikan tajuk pada bait-bait kata diatas kalau nak berikan melodi juga boleh,silakan.
**sempurnakah bait-bait kata tersebut?
***hahaha...buhsan giler!!!
****follower aku sikit ker...???...hahaha aku cool jerrr (*_*)
*****syaf; terima kasih atas tajuk yang diberi







dengan tulus ikhlas,


39 comments:

sI tEDI said...

pergh!! jiwangess

AdiE said...

wah..nice..
byk makne kn....
n mendalam....

Bintang Hati said...

hye..
wah bait2 tu mngadungi seribu makna..
perlu hayati tiap bait tu..
terlalu indah bahasa..
mb sesuai tajuk ni..
aku terlalu memujamu..
indah sgt..
bez baca..

chenta said...

aku tulis blog untuk diri sendiri je.takde nak heran aku kalau takde orang baca pon..=D

tengku_fir21 said...

si tedi-->
ahahhaa...
teserlahkah kejiwangan aku itu...???

tengku_fir21 said...

adie-->
terlalu dalam tak tercapai akalmu...

tengku_fir21 said...

bintang hati-->
huhuhu...
terima kasih...
"aku terlalu memujamu"akan difikirkan

tengku_fir21 said...

chenta-->
huhuhu...
cik puan memang memahami...




p/s:teringin nk tgk cik puan berambut pendek ala2 nicole ;p

e. indah said...

untuk seseorang yang kamu cinta ker ? say those to her... make her understand n touch thru those words...

hans said...

ko tujukan sajak nih pada aku ke?
owh,terharunya
hahaha

aZizoL said...

masih menunggu ke..apesal sedeh je bunyi ni..

shafarshahril said...

bait tu ape?
haha

jikalau kau sudah berpunya
akan ku cari yang lain
jikalau kau masih dara
izinkan aku *******

di mana lokasi saudara?

Tunjuk Bintang said...

terlewatkah aq untuk mencintaimu
sehingga hatimu dikunci insan lain
tidak mengapa..
itu hukum dunia...

hapuslah air mata
dia bukan untuk ku
usah derita tersiksa
bunga lain masih berkuntum

tengku_fir21 said...

e.indah-->
mudah untuk bicara
mudah untuk faham
tapi bukan mudah untuk mengerti

tengku_fir21 said...

hans-->
huhuhu...
boleh-boleh klu ko suke....
wakakaka

tengku_fir21 said...

azizol-->
hahaha
kawan aku ada cakap "klu kite sayang org tu kita akan tunggu"


p/s:siapakah kawan aku yg berkata begitu..???
hahaha

tengku_fir21 said...

shafarshahril-->
bait tu adalah rangkaian kata-kata
hahaha
apakaha "****"

wakakaka

tengku_fir21 said...

tunjuk bintang-->
kerna hukum dunia
kita punya rasa ini
kerna hukum dunia
jiwaku ada rasa ini



p/s:ko punye lage hebat..haahhaah

syaf said...

tajok lagu memang benar ku mencintaimu

aZizoL said...

"klu kite sayang org tu kita akan tunggu"

kawan ko ke kate mcm tu..


sape sape? mane??

hahaha

KizZ said...

kiz da update sal signature tu..cuba try tengku fir..

NUke_Rude said...

ni dh 3 kali aku padam ape yg aku tulis.


bukan sebab aku tak suka apa yg ko publish ni, cuma terganggu dgn lagu2 sedih yg ada kat blog ko ni. Mungkin memberikan mood ketika aku membaca; cuma tidak membantu mmberikan mood utk aku komen.

selamat malam.

tengku_fir21 said...

syaf-->
huhuhu...bijak nyer ko...
naper aku tk terpikir nk letak tajuk tue!!


*thank q..

tengku_fir21 said...

azizol-->
cehh....
hahaha
sape ntah...
luper ler plk anak saper...


hahahaha....


*tgu ilham aku yg seterusnyer
lage meruntun jiwa
wakakak

tengku_fir21 said...

kizz-->
huhuhu
maaf ler menyusahkan...
thank q...

tengku_fir21 said...

nuke_rude-->
owwhh
maaf ler hencik nuke...
aku amat gemarkan lagu sebenarnyerr...


p/s:nanti aku ikhtiarkan sesuatu mengenai itu

JMR said...

ilham dari luahan..wuhuhu..

tengku_fir21 said...

errmm
mungkin betul ilham itu perlu diluahkan

KizZ said...

Woow!!!Fir punya sign lagi cantik dari kizz..hehe

Ape maksud cara konvesional tuh?

rAy jR...@...Aliff said...

uitsss..tandatangan anda dh btukar....wakakaka..

ini azam new year ka??..wakakakaa

tengku_fir21 said...

kizz-->
hahaha...aik html paste dekat textbox jer...


huhu..tghari tadi dah boleh buat macam kizz tunjukkan

thank q


p/s;aku buta it kerr..??

tengku_fir21 said...

ray Jr @ aliff-->
wakakaka...

mendokong 1Malaysia jadi perlulah ada 1Perubahan
hahaha...

cantik tak..??

p/s:pra sambutan tahun baru

Adam said...

adam nak sambung~~x kira~~~

aku meniti selok jalanmu
kau tahu bukan ini jalanku
kira kau menidakkan persisku dari jalanmu
untuk apa aku dijalanmu
sedang susur yang terbentang masih dijalanku

ps: buat apa aku ikut jalanmu jika jalanmu banyak tol? kekeke

tengku_fir21 said...

adam-->
hahaha..pergh ini kite blh guna bila nk blk rayer...

huhuhu...

Adam said...

emel==>zwenzayne@gmail.com

**tibe2 rase nak bersajak

eKyN said...

slalu bsajak..
haha time giler2..tah cmne ilham melambak

nway, sjak tu kene secepuk kat aku uh haha..
adoi adoi..ape perlu dilakukan ni..

zetty said...

betol ke ini fir y ku kenal....jiwang2...hehehe
org memahami maksud itu....
teruskn mencuba...jgn prnah putus asa...
GO GO CHAIYOK!!!!

日月神教-任我行 said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛