Thursday, March 11, 2010

3via tUaN taNah

Hello...apa khabar kalian semua disana?

Ramai yang masih menghantar surat-surat elektronik bertanya siapa aku sebenarnya? Aku ini wujud atau tidak?

Sudah tentulah aku ini wujud bukan rekaan di alam maya. Oleh itu, ini adalah entry istimewa supaya anda tidak tertanya-tanya lagi siapakah aku.(perasan glamer..hehehe).

Kalau mahu lihat rupa paras aku bolehlah melawat aku di Fb tapi itupun ada dikalangan kawan-kawan cakap "tak clear lah"...kalau tidak jelas itu, aku minta maaflah sebab aku ini seorang yang agak "misteri" sedikit.


Ermm...aku akan kongsikan sikit trivia mengenai diri aku.. 

warna kegemaran anda...?
                                            biru...hitam...putih...
                                                                           
                               anda peminat tegar ...?
chocolate...soy bean...bread...
                                          
                                                     hobi anda...?
    membaca...melancong...menulis...makan...tidur...

prinsip kamu...?
J=jujur...A=amanah...R=respek...I=ikhlas...
                                              
                                                                                  anda seorang...?
berwajah sombong...berkulit gelap...kawan yang baik...suka merapu-rapu...

anda cintakan...?
pantai...pulau...




p/s; nota penting:
*aku rasa sangat bosan nie...
**cuaca pun sejuk jerr...


dengan ikhlas;










27 comments:

hans said...

lagu blog ko nih sapa nyanyi?
bagitahu aku
nak download la cam sedap jer

p/s : Jangan lupa join contest Tulis Dan Menang - RM250 untuk dimenangi dekat Entry Sticky Mode dekat blog saya

Frodo Baggins said...

>>___<<

misteri?
itu yg terbaik ...
respect, sudah ...

Abang Lan said...

Ohhoooo.... ahakkkkss ada pula yang kata ko tak wujud??? Hmmmm...?

zetty said...

minat mkn coklat ea...hahaha...ok2...

am-rie said...

Tuan tanah misteri nie..hehe

i'm shin... i'm inesen said...

shin suka pulau gak.... tapi takut naik feri atau bot huhu...

░♥si lampu neon♥░ said...

ekeleh..hahaha

n@m@n said...

biarkan terus misteri..hehe

syaf said...

warhh....merapek rapek ko yer...
cis!!!ko minat biru kah???

ko jujur kah....
ku x percaye...wekk

Si Aizuddin said...

Weh lagu menarik. Misteri macam ni boleh masuk misteri nusantara.

iyllienaz said...

suka black and white jugak!!=)

aZizoL said...

kau memang kwn yg baik..

sape xcaye tny aku..

tengku_fir21 said...

to: hans
huhu...memang terbaik untak ketika ini.telah di pos ker email anda

tengku_fir21 said...

to: frodo baggins
huhu..bila misteri it's cool kan..
respek lu babe

tengku_fir21 said...

to: abang lan
tu lah abg lan ader pulak yang fikir macam tu

tengku_fir21 said...

to: zetty
sangat cintakan coklat...

tengku_fir21 said...

to: am-rie
huhu misteri manja-manja jerrr

tengku_fir21 said...

to: i'm shin...i'm inesen
hahaha..boleh kite ke pulau bersama-sama

p/s:nasib baiklah nak ke singapura boleh guna jalan darat..hahahha

tengku_fir21 said...

to: si lampu neon
haha...naper

p/s:lama tidak nampak..???

tengku_fir21 said...

to: n@m@n
yeahh...teruskan misteri....

tengku_fir21 said...

to: syaf
sudah tentu aku minat biru...
ko tak caye aku jujur...?meh aku nyanyi sikit untuk buktikan aku nie jujur...
1
2
3
jujurlah padaku
bila ko tak lagi cinta
jujurlah padaku...lalalala

p/s:sudah lupa...

tengku_fir21 said...

to: aizuddin
haha..lagu best ehh..
dah sent kat email ko.
p/s;hahaha misteri ler sgt sampai blh masuk kan..

tengku_fir21 said...

to: iyllienaz
ikita boleh tubuhkan kan kelab peminat hitam&pituh...

tengku_fir21 said...

to : azizol
aku baik ker...
huhu malu..malu ko ckp macam tu (terus dekatkan muka dengan skrin)

p/s:thank q gjoul.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

sumpah aku tak dapat cam kau spe lagi.hahaha

tengku_fir21 said...

to: mohd fakhrurazi jamaluddin
hahaha..klu muka "lindungan kaabah" macam aku nie memmang susah nak cam..klu RENEK senang ler nk cam..hahahaa

AkU said...

heheh..patutkah aku comment..ngeee~~
jujur ke ko ek??
ade sacndal xnak ngaku..opss..hahhaa..