Sunday, June 27, 2010

A...B...C...D...Kau Maha Mengetahui.


Salam Sejahtera,

Harap anda semua sihat selalu, dalam sibuk kita melalui hari-hari yang bahagia ada di antara kita yang tidak bahagia dan rungsing benak otaknya memikiran masa depan, ada yang memendam rasa isi hatinya, ada yang sedang bertungkus-lumus membina kerjaya dan bekerja dengan penuh dedikasi. 

Walau berbagai yang telah kita lalui, Julai semakin mendekatkan dirinya dengan kita.Untuk itu aku doakan kebahagian senantiasa milik kita walaupun ia adalah sesuatu perkara yang tidak bertahan tapi aku harapkan kita mampu rasai perasaan bahagia itu walaupun sekali dan jangan biarkan bahagia itu hilang tapi relakan ia pergi.


Aku adalah manusia yang berada di situasi  sekarang antara prinsip dan realiti.

Bolehkah aku hadapinya? Sokongan dikecapi berbelah-bahagi,hati aku sendiri pun terdetik bertanya "apa yang harus aku lakukan".

Cara atasi masalah ini, aku hadapi dengan ikhlas dan redha.

Dengan harapan Tuhan akan memberikan sesuatu yang manis dari itu bukan tidak bersyukur tapi...Kau Maha Mengetahu isi hati aku.


p/s:nota penting;
*aku masih membaca blog kalian walaupun jejak aku tidak kelihatan di situ.
**terhimpit itu amat gusarkan hati.
***kepada yang memberi sokongan Terima Kasih.
****gjoul terima kasih sebab mengerti pendirian aku, tapi aku masih bimbang untuk hari esok.

18 comments:

NUke_Rude said...

(menanti utk E, F, G dan H pula..)

sila sambung. haha. Apape pun yg ko hadapi skang ni, aku ucapkan "good luck & make a good choice"

:D

AkU said...

Abg Fir..aku doakan yg ter'best' tuk ko..btw..ko ni mcm nak pilih calon bini je..
hehhe..^^

merahitujambu said...

good luck..

tgl laa jejak anda..baru laa best..ehehe

iyllienaz said...

go go boy!! =)
sokong nuke..E,F,G,H plak..

Sofi said...

fir: good luck. ape pon yg berlaku, Tuhan Maha Mengetahui apa yg terbaik utk diri kita

akudandia said...

hani sntiasa snggah sini
cma ksempitan nk cmnt
smpt blog walking je..
maag tapi kamu ttap tersenarai..
hehhehe..
gud luck tok esk n seterusny

rAy jR...@...Aliff said...

oittt org bz...cisss...bz memanjang woo~...sumbunk seyhh..kakakakaka

tengku_fir21 said...

to: nuke_rude
terima kasih,
hahaha...kalau boleh sambung saya sambung.

tengku_fir21 said...

to: aku
Terima kasih,
calon bini...?hahaha...aku mude lage kot nak kawen

tengku_fir21 said...

to: merahitujambu
Baiklah, nanti saya sempatkan waktu untuk tinggalkan jejak

tengku_fir21 said...

to: iyllienaz
Terima kasih,
mari kita nyayi lagu A..b..C.. jadi kita boleh sambung sampai Z
hahaha

tengku_fir21 said...

to: sofi
terima kasih sofi,
untuk sofi juga saya doakan yang terbaik

tengku_fir21 said...

to: akudandia
Terima kasih,
ohh..tk per hani...tiada paksaan untuk membaca

tengku_fir21 said...

to: ray jr @ aliff
kahkahkah...
nak buat mcmner kuli mestilah busy..
aku sombong ker???
memang pun..haahha

syaf said...

ape2 pown ko cool jer wokey, ko kan sempoi..

anyway link blog aku dah tukar. ni die
http://uncle-syaf.blogspot.com/

tengku_fir21 said...

to: syaf
kenapa sekarang baru cakap..tak nak bagi aku komen ler tue...

*aku always kool tapi bukan mat kool

Anonymous said...

Incredible points. Solid arguments. Keep up the great effort.


Here is my blog: yoni massage london (Old.powerman.ch)

Anonymous said...

After the confession is made the Real World judges will rate the confession via signage with pre-made
phrases (i. I was just reading your article about
magnet polarity. By Search Engine Optimization, a
web page can go higher up the Google rankings,
thus increasing its visibility to the target audience.

Feel free to visit my page - windows 7 loader (fredbonvoisin.free.fr)