Sunday, June 13, 2010

Ringkas & Padat

Salam Sejahtera dan selamat berhari minggu...

Kita terus kepada isi utama dan ini pesanan kepada "mereka",

Ingin menyatakan perasaan kurang senang apabila ada beberapa entry yang di ambil tanpa izin.

Harap "mereka" dapat memansuhkan entry itu dari blog kalian atau menjelaskan kepada pembaca anda tentang perkara ini.

Aku tidak mahu panjangkan hal ini.

Sekian,
Terima kasih.

p/s: nota penting;
*maaf, aku sibuk membaca blog kalian setiap hari
**luahan ini senada di Fb dan Twitter.
***lindungi setiap hasil tulisan anda, agar tidak disalahgunakan oleh mereka yang tidak menghormati harta intelek.
****jaga diri anda.

14 comments:

rAy jR...@...Aliff said...

cisss...tulis sndri la wey..nk tiru2 plak..pastu bkn nk bg pghargaan..huh...

erkk...emoeeee..hak3

e. indah said...

tulisan ko kena kidnap ker fir ...erm well ne yg susah kan kalu blogging, teda hak cipta maka urg suka suki nak kidnap...

senandung semalam said...

ade2 je mnsie ni...capub betol... ish3x...

aZizoL said...

oooooooooh!
siapakah yg mencurik itew??

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

saman la mintak royalti dalam 2 juta.1 juta kongsi dengan aku sebagai penasihat.hoho

tengku_fir21 said...

to: ray jr @ aliff
hahaha..jgn jadi kuah lebih dari sudu..hahaha


*thank q sbb emo ;p

tengku_fir21 said...

to: e.indah
a'aa ader org kidnap pastu ckp itu story dia!
perghh dia memang tk beretika

tengku_fir21 said...

to: senandung semalam
itu lah..ada jugak manusia jenis ini di zaman kemajuan teknologi yg canggih dan ilmu yang byk ini

tengku_fir21 said...

to: azizol
huhu..tk kenal...
lepas baca karya ciplak dia terus kuar dari dunia siber

tengku_fir21 said...

to: razi
1 juta jer nak..minta lebih sikit...aritu ckp nk beli MU..hahaha

syaf said...

wah sape yg main2 curix n3 nih

Sofi said...

hurmmmmm patutnye u kene komen dlm blog org yg amik entry u tu....

dorg mcm x der idea nk ciplak org laen punyer

pemikiran murahan betol la huhu

tengku_fir21 said...

to: syaf
haha.. si pencuri lerr..tk kn pak imam pulak...

tengku_fir21 said...

to: sofi
huhu..niat hati memang mcm tu..tapi i guna pendekatan yang lebih berhemah...
hahaa..
dan ia berkesan