Sunday, July 18, 2010

Mencari Atau Menanti

CiNtA...
Mudah diungkap

CiNtA...
Menuntut dua hati 

CiNtA...
Memerlukan dua jiwa yang ikhlas

CiNtA...
Membuat kita lebih berani

CiNtA...
Menyakitkan hati tanpa disedari

CiNta...
Membahagiakan hati bila berdua

CiNtA...
Membuat hati curiga bila berjauhan

CiNtA...
Membuat insan lain cemburu

CiNtA...
Membuatkan dunia lebih indah

CiNtA...
Memerlukan pengorbanan

CiNtA...
Membuat dunia kita menjadi indah

CiNtA...
Mencari atau Menanti

nota kaki; pesanan penting:
* sakitkah mencari cinta?
**sakitkah menanti cinta?


























19 comments:

zetty said...

mencari cinta lgi sakit...dari menanti cinta...
biarlah masa berlalu tanpa hati disakiti....

NUke_Rude said...

sakit.

aZizoL said...

bagi aku menanti cinta lagi sakit dari mencari cinta..

menanti cinta dari org yg dicintai itu lebih pedih dari mencari cinta..kerana jika kita mencari cinta ilahi, ia pasti akan hadir dalam diri..

cakcun said...

ececeh

syaf said...

tahniah..aku dah boley bukak blog ko kat opis..

syaf said...

nape tetibe kaw jiwang nih

syaf said...

ow cinta!! damn!!! aku ni kot bercinta cepat bosan!!! damn...pas2 clash senang jerk

syaf said...

tapi kalu dapat yg pangai elok, muke elok, wangi, x selekeh, x pengotor, x ngade2, x kuat ngajuk, baru best...4 sure tahan lame

syaf said...

ape pandangan ko tupai

syaf said...

aku kemaruk nk komen sebab lame x bley bukak blog ko

syaf said...

ko marah kew?

syaf said...

mesti kaw bangge kan ruangan komen ko banyak

syaf said...

aku nk siapkan kije dulu

syaf said...

bubbye!!!!!!!! :)
air mani aku menitis laju pas bace n3 kaw... y?

tengku_fir21 said...

to: zetty
mencari lagi sakit yer...mungkin

tengku_fir21 said...

to: nuke_rude
itu pasti cinta datang dengan sakit

tengku_fir21 said...

to: azizol
betul menanti itu juga sakit...

tengku_fir21 said...

to: cakcun
hahaha..apa yang eleh2..haahhaa

tengku_fir21 said...

to: syaf
1.tahniah (mari tepuk kaki ramai-ramai)

2.huhuhu, sesekali nak jiwang gak

3.haha..cinta mmg buhsan ler weih

4.itu aku setuju klu dpt mcm tu dating hari2 pun ok..hahaha

5.aku sokong ko

6.sangap ler tue

7.mana ader aku marah (cehh komen per byk2)

8.sangat bangga dan ko mesti double bangga

9.selamat bekerja

10.ko ader air mani ker..erkk..hahahaa