Monday, June 8, 2009

wEEkEnd - bUsY



SABTU dan AHAD minggu ni merupakan wEEkEnd yang pEnat dEngan aktiviti makan...5 orang kawan-kawan aku tElah mElangkah kE gErbang pErkahwinan...mEnErima 4 jEmputan pada hari sabtu nasib baik lah aku mEmpunyai koleksi baju mElayu yang banyak tapi aku hanya sEmpat pergi 3 majlis jEr...Umah abg Epul tak sEmpat pErgi...Abg Epul dan kak long sorry ok...




Nasib baik ahad hanya adEr 1 jEmputan jEr tEtapi kena jadi pEngapit untuk adiE...hahahaa mEmang bEst sEbab adiE sEdiakan pEmandu (adik adiE) untuk amik dan hantar aku balik...baju pEngapit pun adiE sponsor warna putih...tapi sEmasa adiE offEr aku was-was juga sEbab pukul 3 aku nak tEngok citer jEpun dEkat 8 tv (sElfish nyEr aku)...!
tapi aku tErima jugak sEbab adiE kawan baik aku dari sEkolah lagi. aku nak upload pic sEmasa majlis pErkahwinan dia yang bErtEmakan "pErkahwinan dalam taman" tapi kamEra aku adEr dalam porch bag kat umah niE sEmua salah adik adiE lar niE...kEcoh...!!!
adiE jugak tempah bilik suitE untuk aku kat hotel wahkahkah

...baik nyer...studio suitE lagE...thanks adiE! i lovE you...dapat lah aku tEngok citEr JEpun... "absolutE boyfriEnd".

adiE jugak sEmpat tanyEr "aku bila lagE?" aku kEtawa berdEkah-dEkah dalam bilik adiE...adiE hairan dan tanyEr lagE "napEr?"aku pun mEmbEri jawanpan kEpada 2 soalan cEpumas dia tuE...1. ko ingat kawEn macam pokok gEtah kEr...? 2. aku tak dEr masE nak fikir pasal kawEn lagE banyak bEnda lain nak fikir.adiE pun tersEnyum faham bEnar pErangai aku yang begitu optimis tEntang subjEk kawEn niE...anymay adiE tak perlu bimbang aku akan kawEn tEtapi tak tahu bila o.k.!!!
selamat bahagia hingga ke hujung nyawa kepada kawan-kawan yang telah mendirikan rumahtangga


p/s: sElamat bErtunang buat miE dan ika yang akan di langsungkan secara Eksklusif di pulau langkawi. ini kali kEdua aku diEmput aritu ika dah jemput semalam mie antar sms:
"datang lEr langkawi 12hb niE org tunang"
Eksklusifkan tEngok cincin pun dah tahu...

10 comments:

baim_wong said...

1st lagee...
kawen takder benda lain ker nk share...
tk suke..tk suke..tk suke

kak joyah said...

kak joyah in da house...
amboi jadi pengapit tk lamer dh lar tue

julie said...

errmm..cantik cincin...
mmg xclusif...klu i dpt pakwe mcm mie...best kn..

arJuNa jaLaNan said...

wahaha..tgk absolute boifren?
dah khatam lom?
besh2 cter tuh!!
hahaha

cousin_ko said...

makan time...
sedap makan nasi minyak...

bukan fasha_sandha said...

owwhh...
best citer absulate boyfriend
i dh tgk

puteri salju said...

huhuhu..baik nyer adie tempah studio suite kt u

YUSRIE MOHD YAMIN said...

azam aku sejak 7 tahun yg lalu nak jadi pengapit kepada abg ku..tp smpai skrg tak tertunai lg.....bila la dia nk kawen...

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

ni sibuk p umah kahwin, nak makan jeh kan.. huhu

tengku_fir21 said...

baim_wong-->
nie yg terhangat

kak joyah-->
lambat lgaee

julie-->
mmg cantik cincin tue..klu blh dapat lar

arjuna jalanan-->
blom lageee..huhuhu

cousin_ko-->
memang sedap sgt2

bukan fasha_sandha-->
mmg best pun

puteri salju-->
memang adie baik

yusrie mohd yamin-->
sabar ler nanti kawen ler tue

richeal phil @ ritz-->
orang jemput makan ..kite makna je lar...