Wednesday, August 26, 2009

aku FaceBOOK , dan FaceBook , kad dari ARNAMEE


Salam Sejahtera...
Apa khabar kawan-kawan semua semoga sihatr ketika menjalani ibadah puasa pada tahun ini. Di kesempatan ini, aku juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih sekali lagi kepada kawan-kawan yang telah memberikan ucapan sempena ulangtahun aku pada tahun ini.







Untuk entry kali ini juga aku ingin mengucapkan terima kasih kepada arnamee kerana telah memberikan sekeping kad untuk aku. Kad itu amat cantik sekali terima kasih ok!






Dahulu aku fikir cukup hanya mempunyai 1 laman sosial peribadi tetapi rupa-rupanya tidak. Aku juga telah membuka akaun di FaceBOOK. Kepada anda semua yang mempunyai FaceBOOK boleh ler tinggalkan nickname@ email korang untuk aku add dan aku harap kita dapat eratkan silaturahim lebih dari biasa...huhuhu! Aku juga telah mencipta "My Facebook Badge" disebelah kanan blog aku untuk memudahkan korang semua untuk add aku. Jadi anda semua dijemput untuk add tiada yuran keahlian dikenakan atau caj-caj tersembunyi yang perlu dibayar. Sehingga saat ini berapa rakan-rakan (follower) telah add di FaceBOOk aku.
Untuk awal ramadhan tahun juga, aku terpaksa bergantung kepada 2 jenis ubat yang harus dimakan ketika bersahur dan berbuka. Memang aneh sebelum makan jer mesti makan ubat dulu. Tapi tak per asalkan puasa aku sempurna tahun ini.




















p/s: nota penting;
*selamat berjaya kepada kawan-kawan yang ader mid-term exam
**kalau korang tahu teka lah itu ubat aper...?
***hairuddin mohd noh akan ke uk pada 16 september bagi mendalami ilmu hubungan antarabangsa. nak ikuttttttt.....
****nyssa dan hanis telah hampir tamat semester pertama bagi master mereka. aku belum bermula pun lagi!
*****man selamat pulang ke kampung
******sudah 7 hari kita puasa, sudah berapa malam kita sembahyang sunat terawih di masjid?
*******kekasih gelap suka makan ayam...aku pun suka makan ayam (*_*)
********saban hari bermain di FaceBOOK dengan aktif...ishh aper hendak jadi nie!!!

Terima kasih sebab membaca
Semoga jumpa lagi
Jaga diri anda
Adiosa

14 comments:

n@m@n said...

hoho..aku dah berkurun ada FB tapi tak aktif sangat..nanti addiction pulak..cukupla blog ni..hehe..selamat berpuasa

suraya said...

he2..aku tau ubat apa..ubat gastrik..btl x??

<< s| tED| >> said...

aku pernah daftar fesbuk. tapi sampai ke sudah aku tidak tahu apa itu fesbuk..
eh eh.. makan ubat? moga sihat selalu

fahruzzaman.Ismail said...

besday?
mgkinkah terlambat...
selamat ulang tahun.
selamat berpuasa.
selamat semuanya lah...

hehehe

zetty said...

fb...urmmm...org ad...tp x reti laa gune...sbb jrang2 bukak...hehehe...
mcm mne laaa leh kene sakit gastrik...tue laa x jga mkn...
nie mkn ubat...jgn nk ponteng2 plak...
hehehe...(mcm nenek plak...)

Sofi said...

hihihihihi sofi pon ada FB bagai tapi x gune sangat haish... byk invitation game segala, tapi sofi ignore jer hohohoho x reti gune pon sebenarnye alalalalala

░♥si lampu neon♥░ said...

selamat berfacebuk dan makan ubat ok!

adie said...

hey ho…
happy fasting to you too!
may the fasting month be meaningful this year!
take care!
p/s u johor area mana ye?

AdiE said...

x tau pulak ko nie ade gastrik...
well, makan ubat ye..

kuchairies said...

selamat berpuasa fir...

tengku_fir21 said...

n@m@n-->
selamat berpuasa
hohoho...addiction yer?samer la kite

suraya-->
ya betul!!!tap tk der duit rayer ok
wakaka

si ted-->
haahaha...mula-mula aku pun camtu tapi lihat sekarang aku dah ketagih

fahruzzaman ismail-->
terima kasih
belum terlambat lagee...

zetty-->
yer nenek makan ikut time... ;p

sofi-->
hahaha...yer kerr memang game byk pun!
game yg tanam2 tue lage susah

si lampu neon-->
terima kasih

adie-->
terima kasih...
kamu jugak
maner tahu gue ada kaitan dengan johor..?

Adie-->
wokey boss

kuchairies-->
selamat berpuasa pada anda juga

Afzainizam said...

salam kemerdekaan malaysia..langit di atas kepala tanah sebagai tapak..tanah ni aku dilahirkan..air dibumi ini aku minum.. udara disini aku sedut..hasil bumi disini aku jadikan darah dagingku..maka wajiblah aku pertahankan ini bumi yang ku pijak tak akan di punyai orang lain selain dari kami malaysia.. salam kemerdekaan pada anda tulus dari http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
salam bulan ramadan &
salam kenalan dari kami

berhati-hati dengan penggunaan dos ubat-ubatan ikut saranan dotor ye

~~~...MenCari PeLAngi...~~~ said...

salam..
hehe..kn aku dh kta men fb jd addict..hihi..
tp sib bek la kt uum ni sbrg lman sosial hnya blh dbuka pas kul 5..huhu..xde la kuat sgt addiction aku...huhu...
kcuali blog je still cn srch bla2..klo x blh jd gila aku jg lab...huhu...

eh ang yg cukup mkn pn kna gastrik ke????

bla nk jaln2 d bzar dgn aku??huhu tp nek moto je la bkn pesona..ups persona..haha...

p/s: rjin2 la mkn ubt yee...

tengku_fir21 said...

afzainizam-->
terima kasih atas nasihat anda
selamat berpuasa

mencari pelangi-->
haha
mcmner nak kurang kan addict nie!!!
aku cukup mkn ker
wakaka....
blh nanti set time kite ge...