Friday, January 15, 2010

aku LEPAS...aku PERGi...aku MATI


aku buntu malam ini namun aku harus muktamadkan segala, jelaskan perkara, terangkan situasi dan itu yang perlu aku lakukan.

aku LEPAS...


..Hari Ini Aku Putuskan
Untuk Jauh Ku Langkah Kaki
Untuk Pergi Dari Dirimu...


dan, aku telah membuat keputusan. untuk LEPAS dia pergi. aku LEPAS dia dengan rasa yang penuh segala perasaan dihati. aku LEPAS dia sebab aku sayang dia.

aku PERGI...

...Ku Harap Kau Bisa Mengerti
Cinta Kita Tak Direstui
Malam Ini Harus
Rela Ku Pergi...


aku PERGI dari hati dia. aku PERGI dengan ikhlas. aku PERGI tanpa rasa amarah kerna dia yang terindah. walapun tidak memiliki dia tetap tersendiri.

aku MATI...

Dunia...Ohh Dunia...
Hujan Pun Menangis
Cintaku Ditelan Dunia

...

aku MATI...aku MATI...aku MATI...


p/s; nota penting:
terasa hidup seperti chuck bass, yang pernah duka, sedih, kecewa...terkena sumpahan chuck bass!

adakah aku akan kembali...?perhaps...

xoxo


57 comments:

sYukCurZ said...

huh?

♥z@z@♥ said...

KNAPE NIE?PROBSSSSS????

e. indah said...

chuck bass? ooo GossipG ...when we love sumbody, dont afraid to show,... if theres a way, n there will b ....

lagu ne besh ...
penuh pengertian...

~aku baru downlod lagu Dilema - ungu , < lagu ne pun besh ...layan ...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

eh.. nape lak ni?
bersabarla dengan ape jua dugaan yang melanda diri.

merahitujambu said...

sabar ok..jgn buat perkara yg dilarang agama..tp tu sajak ke??cm sajak je..huhuhu..sedap!!

avegalion said...

Ku Fir...

be strong k...
bukan senang nak lepaskan org yg kite syg... kalau itu yg terbaik... redha jer...
kalau dia utk u ... sure dia akan dtg balik... tapi, sanggup ker u terima dia lagik??

shafarshahril said...

chuck bass panas. kamu panas? haha

AdiE said...

mencintai x semestinye memiliki...
memiliki x semestinye dicintai...

melepaskn bukan bermakne benci...

~daniel adie~

AkU said...

hmmm..bro..i guess u know what i wanna say to you..
hmmm~~

sI tEDI said...

awat ni fir..?

t care!

aZizoL said...

akhirnya kau lepaskan layang2 tu...

tipu kalo xsedeh..
bohong kalo xpedih..

tp kau perlu
truskan
ape yg perlu ditruskan
yg terhenti itu biarkan berlalu

Tunjuk Bintang said...

hujan pon menangis...

ada prob ker? samalah kita..
kadang2 apa yang kita harapkan x sampai kemana kan. disangka panas sampai ke petang, hujan plak ditengah hari..

kalau hujan menangis camner nak berlari mengejar bintang? nanti basah kuyup tiba didestinasi. perlukah sekadar tunjuk bintang dari teduhan...

Adam said...

alaaaaaa....nape cdey ..... sekarang musim sedey ke.... nti kite p kejar bintang sama2 naaa...

am-rie said...

ilekla bro..mcm ada prob je..ke saja tangkap lelok..jangan lalok a..hehe

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

ayat ko sedih dow.mcm org putus cinta.ko putus apa?

hatim a.r said...

puitis jiwengs oh

Eragon_iz said...

sabar je erk fir.... ni lumrah alam.. semua x nak jd mcm ni... hakikat tetap hakikat... dun give up.. kami sentiasa bersama kamooo..

tengku_fir21 said...

to: syukcruz
huh...
huhuhu.. ;(

tengku_fir21 said...

to: zaza
tidak apa-apa...semua sudah selesai

tengku_fir21 said...

to: e.indah
yup...tunjuk sampai kita malu sendiri
memang lagu ini amat best

tengku_fir21 said...

to: oshinz d' senorita
tengah bersabar lar nie...
terima kasih atas kata-kata itu.

tengku_fir21 said...

to: merahitujambu
baik...
sedap ehh...

wink..wink..

tengku_fir21 said...

to: avegalion
terima kasih ave
redha dan pasrah itu yang terbaik
soal dia kembali atau tidak malas hendak difikirkan

tengku_fir21 said...

to: shafarshahril
hahaha
panas sehingga hangit...
chuck bass mana mampu sampai tahp tu
wakaka

tengku_fir21 said...

to: adie
abis itu apakah maksud melepaskan...?

tengku_fir21 said...

to: aku
yer..amat tahu
terima kasih
betul-betul hargainya

tengku_fir21 said...

to: si tedi
tiada apa yang perlu dibimbangkan.
jaga diri anda juga

tengku_fir21 said...

to: azizol
yup...akhirnya walaupun mengambil masa sedikit tapi ia sudah jelas dan muktamad
thank you...
(*_*)

tengku_fir21 said...

to: tunjuk bintang
yer hujan menangis seolah mengerti bahasa hati
walaupun basah akan aku teruskan berlari sehingga hari kembali cerah

tengku_fir21 said...

to: adam
hahaha...musim sejuk tu musim sedih lar agaknye

tengku_fir21 said...

to: am-rie
hahaha "lalok"?lamer tk lalok

tengku_fir21 said...

to: afzainizam
salam perkenalan.
sajak anda amat baik sekali.
terima kasih kerana sudi membaca0

tengku_fir21 said...

to: mohd fakhrurazi jamaludin
hahaha
yer ker nampak sangat ker?
putus tettt...
hahahaa
cehhh..ko nie

tengku_fir21 said...

to: hatim a.r
jiweng sikit-sikit jer

tengku_fir21 said...

to: eragon_iz
yer..masih dalam proses terima
terima kasih keran bersama

Adam said...

update2...rindu nie~~~ ekekekeke

perkasan said...

sabar adalah ubat yang baik.

yoro okino said...

chill bro~~
salam pkln..~~

tengku_fir21 said...

to: adam
nanti dah update saya akan war-warkan kepada dunia

tengku_fir21 said...
This comment has been removed by the author.
tengku_fir21 said...

to: perkasan
sabar memang ubat paling mujarab tapi perllu "makan" bersama redha dan pasrah

tengku_fir21 said...

to : yoro okino
selamat berkenalan...

Naz said...

ada masalah dgn awek ker??

Azam Shah said...

salam perkenalan~
hidup memang tak selalu indah..
tapikita takkan tahu nikmat rasa manis
kalau pahit itu tidak wujud
:)
be strong!

Abang Lan said...

Hmmm... selalunya.. sesuatu yang pahit itu adalah penawar paling mujarab! Walau pahit kena telan juga.

tengku_fir21 said...

to: naz
sudah diselesaikan dengan baik

tengku_fir21 said...

to: azam shah
salam perkenalan.
terima kasih atas sokongan anda
akan lebih tabah menghadapi hari-hari yang mendatang.

tengku_fir21 said...

to: abang lan
pahit telah ditelan.
dan solusi telah dijumpai.

日月神教-任我行 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

日月神教-任我行 said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

日月神教-任我行 said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

日月神教-任我行 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛