Monday, September 27, 2010

Ini Bukan Tentang Kopi 3 dalam 1

Sedap betul nescafe 3 in 1 ini halus betul buihnya...=)

Salam sejahtera, apa khabar walau dimana anda berada. Aku sihat-sihat itik di sini. Walaupun sudah 19 hari  syawal, kemeriahan berhari raya masih lagi dirasai.

Apakah yang dimaksudkan 3 dalam 1?

Maksudnya aku hanya hendak menyatakan 3 benda sahaja iaitu ;
1. aku rindu aku.
2. aku sedang membaca blog anda dalam mode diam...(huhuhu)
3. aku masih duduk dengan mak nie..(lalala..best tau.. ;p)

Ooo..nanti aku update lagi blog. Aku nak kongsi cerita raya dengan kalian. Mahu makan rampai sari yang ranggup serangup honey star.

Adiosa...

6 comments:

Afir said...

ni plak bukan milo 3 dalm satu...hahhaa
1.knape rindu dri sendiri?dri sendiri sentiasa berada dekat dgn diri sendri..hhuuhu
2.asal bace dlm mode diam, marilah membaca dlm mode bising
3. dudk ngan mak adlh pekara paling best..hehehhehee

merahitujambu said...

lor..igt apa laa td...3 in 1 kt kamo.ekekek

tengku_fir21 said...

to: afir
hahaha..nie horlicks 3 dlm 1..lalala
1.aku rindu diri aku sbb bila time raya aku jadi sgt solehah..hahaha
2.hahaha klu baca dlm mode bising ia haruslah dibaca secara jamaah seperti menbaca Yasin
3.itu setuju..paling best..klu kena beleter pun nyaman jer..

tengku_fir21 said...

to: merah itu jambu
haha..ia utk saya

nurkaloi said...

mahu 3 in 1 juge...
1..milo
2..ho ho ho horlicks
3..nescafe....

tengku_fir21 said...

ader tak tea 3 in 1..???haaha