Thursday, February 3, 2011

Sindrom [episod 2]

SETIAKU

Haruskah aku berlari mengejar kamu
Bilaku cinta padamu
Seribu cara untuk buktikan kepadamu
Agar kau yakin padaku

Ku kan berjanji
Setiaku hanyalah dirimu
Takkan terganti di hatiku
Aku padamu

Cintaku dan cintamu harus jadi satu
Karena ku sayang padamu
Oh tak pernah terlintas
Untuk jauh dari kamu
Cintaku jujur padamu
Jujur padamu 
Kan ku buat dirimu yang paling indah
Memanjakanmu merindukanmu


p/s:
*saya masih single dan available..tapi saya gemar lagu cinta lately nie
**ermm...this weekend akn off to Melaka & JB
***pastikan anda tidak guna beg plastik utnuk setiap hari klu boleh

10 comments:

DanieL AdiE said...

nak g melaka?

LET ME KNOW K!

farhanaDr said...

Lagu jiwang adalah the best.. Macam satu terapi kalau dengar.. Heehee.. Lagu ST12? Semua best.. :)

tengku_fir21 said...

to: adie
yup's...ahaha i'll but i'm not promise :)

tengku_fir21 said...

to: farnaha
ahaha..tahu tak per..ahaha..please enjoy it

Tunjuk Bintang said...

mendengar lagu jiwang bukan bermakna kita jiwang.. dah dengar lagu sedetik lebih.. slow dan nyaman..

merahitujambu said...

sy masih single tapi dh berpunya..leh x cmtu..heee

NUke_Rude said...

ko single n available?? nak suruh org ngorat la ni??

tengku_fir21 said...

to : tunjuk bintang
sudah..dan ia sangat bagus..tq

tengku_fir21 said...

to: merah itu jambu
boleh jer..dunia ini milik kita :)

tengku_fir21 said...

to: nuke
boleh jer klu saper nk ahaha :P (i hope J ..lalala